samochód zastępczy
Zastanawiasz się, gdzie zrobić przegląd? Nie wiesz, czy chromowanie natryskowe się opłaca? Zapytaj i czekaj na opinie.
- rejna_74
samochód zastępczy
Czy mieliście kiedyś samochód zastępczy? Powiedzcie mi jak to w praktyce wygląda? Co się stanie, jeśli takim samochodem będę miał wypadek nie z mojej winy? Kto ponosi wtedy koszty naprawy tego samochodu? Na jak długo mogę mieć do dyspozycji taki samochód? I czy mogę wybrać markę lub wielkość takiego samochodu? Szukam kogoś kto ma doświadczenie w takim zakresie i mógłby się nim ze mną podzielić. Znajdę kogoś takiego?
Re: samochód zastępczy
Post autor: bekon »
a ogólnie wszystko to wydaje się bardzo proste a czy ktoś z Was takim samochodem jeździł? Da się to załatwić czy tylko ładnie wygląda na papierze u ubezpieczyciela?
Post autor: marcella »
Jak się nie uda załatwić to zawsze możesz podejść do readytodrive w Warszawie. Znajomi tam ostatnio sobie auto wypożyczyli całkiem fajne i za niewielkie pieniądze bo potrzebowali czegoś większego na wyjazd na urlop
Post autor: ewa93 »
Czy bez żadnego problemu można z takiego samochodu skorzystać? Jak to wygląda, jeśli chodzi o OC, a jak wygląda, jeśli chodzi o auto zastępcze np. od mechanika?
__
zabudowa tarasu warszawa
__
zabudowa tarasu warszawa
Post autor: kingagliwice »
jeśli potrzebujesz auta zastępczego polecam skorzystać z wypożyczalni samochodów Comfortcar, specjalizuje się ona w wynajmie samochodów zastępczych, zawsze dostępne samochody, nawet najbardziej nietypowe to wizytówka firmy, warto zapoznać się z warunkami wynajmu i w razie potrzeby mieć kontakt przy sobie powiat-piaseczynski.info/informacje/wypozyczalnie-samochodow-i-samochody-zastepcze-pomoca-w-kryzysowej-sytuacji/
Post autor: Formica1234 »
Może zastanawiacie się nad zakupem samochodu? Zobaczcie na stronę auta z usa ta firma może wam pomóc sprowadzić samochód z USA lub Kanady. Tam możecie znaleźć świetny luksusowy samochód znacznie taniej niż w Polsce. Rozważcie taką opcję.