Opinie o Beton Nast-Bud

Jakie firmy są godne polecenia? Jakich natomiast warto unikać? Te wszystkie informacje zdobędziesz właśnie tutaj!
Desreta

Opinie o Beton Nast-Bud

Post autor: Desreta »

Cześć, czy macie jakieś opinie na temat firmy Beton Nast-Bud?
monetka

Re: Opinie o Beton Nast-Bud

Post autor: monetka »

Potrzebna mi porządna betoniarnia sady dolne , w której zamówię trzy rodzaje betonu. Interesują mnie: beton drogowy na wyrobienie ścieżki do domu, beton hydrotechniczny do konstrukcji wodnej, oraz beton zmieszany z cementem do wyrównania podłoża. I nie mogę się dowiedzieć, u kogo ja coś takiego dostanę. Jestem ciekawa, jakie macie dla mnie wskazówki, co mam zrobić.
olaaa

Post autor: olaaa »

Firma jest ważna, ale i projekt domu też. Czy ktoś z Was miał okazję współpracować z MG Projekt Pracownia Architektoniczna? Zastanawiam się nad wyborem gotowego projektu domu i widzę, że mają naprawdę sporą ofertę. Interesuje mnie, czy faktycznie można liczyć na elastyczność przy wprowadzaniu zmian i jak wygląda obsługa klienta w praktyce. Dane kontaktowe do nich znalazłam takie: ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa, tel. 48 690 205 205, mgprojekt@mgprojekt.com.pl. Będę wdzięczna za opinie i wskazówki.
me_pauza

Post autor: me_pauza »

Coraz częściej zastanawiam się nad alternatywą dla klasycznego domu, a moją uwagę przyciągnął projekt domku mobilnego A od Dream Mobil House. W sieci znalazłam ciekawe nagranie youtube.com/watch?v=BbetJsl6h1A&list=PLN_hTAY-aq3AH_qGGETDjlpxpNZLx863Q, które dobrze pokazuje, jak może wyglądać taki obiekt w praktyce. Wydaje się kompaktowy, ale jednocześnie wygodny do zamieszkania. Czy ktoś z Was orientuje się, czy ten projekt da się jeszcze indywidualnie dopasować pod własne potrzeby?
ODPOWIEDZ