Witam forumowiczów. Chciałem polecić stronę z filmami online. Jest tutaj duża biblioteka filmów a nawet seriali każdego rodzaju i kategorii. Brzmi to jak reklama ale dlaczego mam nie polecić wartościowej strony? Ja nie tracę nic a Wy możecie tylko zyskać. Zobaczcie filmy i seriale online i bawcie się dobrze w gronie znajomych w te zimnie zimowe dni. Polecam serię AHS co do seriali a film to np. Downtown Abbey dla koneserów kina. To nie wszystko dla najmłodszych też coś się znajdzie. Miłego oglądania.
farby dulux wzornik
Film dla każdego
Chcesz porozmawiać na temat nie odnoszący się do pozostałych działów? Możesz to zrobić tutaj.
Re: Film dla każdego
Post autor: manusa »
kupiłam sobie dostęp do kilku platform vod, chociaż ostatnio najczęsciej oglądam filmy i seriale na playerze, mają bardzo dużą bazę polskich produkcji, jeśli jeszcze nie oglądaliście to bardzo polecam serial Chyłka z Cielecką w roli głownej, mega produkcja. Oglądam od pierwszego odcinka pierwszego sezonu. Cały czas trzyma w napięciu, jeden z moich ulubionyc polskich seriali, szkoda, że to już ostatni sezon ale na player jest jeszcze sporo innych których nie ogladałam